tisdag 17 april 2012

Sigurd lagar köttbullar

Eftersom kvinnans plats inte alltid är vid spisen får Sigurd ibland rycka in och laga mat. Idag gjordes en arkeologisk utgrävning i frysen vilket resulterade i mamma Scans köttbullar vilka serverades med pulvermos och pulver sås. Det hela räddades av lite hemkokt lingonsylt som vi får från norrländska släktingar med för mycket fritid.
Denna lilla middag för masochister toppades med att vi försökte tvinga sonen att äta välling, något han ovänligt och bestämt vägrade. Men vem kan klandra honom, välling är ju inte gott.

1 kommentar:

  1. Köpevälling kanske inte är gott men har du provat att koka välling av havremjöl själv? Krydda med litet salt och litet socker och drick den lagom varm av mugg - man blir liksom både mätt och varm i magen. Även som vuxen.
    Min variant gör jag av laktosfri mjölk och Provena naturligt glutenfri havremjöl :-)
    http://www.provena.fi/se/

    SvaraRadera