fredag 13 april 2012

Fördrink

Det sägs att det engelska köket är en mattrend som kommer stort och för att klara den sortens mathållning behöver man grunda med en stadig gindrink. En klassisk drajja upphottad med timjankvist och svart oliv för att ta den in i tiotalet det här århundradet.


De viktigaste sakerna att komma ihåg när man gör någon form av drajja är:

1. Snåla på martinin
2. Gnida glasets kant med ett vridet citronskal
3. Aldrig skaka bara röra snällt (ungefär som med bebisar)

Tärningen är kastad

-Jag tänkte starta en matblogg
-Neeej, det gör ju alla, ALLA har en matblogg

Det är möjligt att det finns för många matbloggar och att de inte alltid håller så god kvalitet på recepten. Vissa är tråkiga att läsa, andra publicerar bilder där maten ser ut som den redan har varit nere i magen och vänt. Så min ambition med den här bloggen är att dela med mig av mina eskapader i köket på ett sätt som kan vara både underhållande och inspirerande utan att framkalla kaskadkräkningar.