fredag 1 juni 2012

Fläska på!

Jag gillar ju kött och sallad och idag fick jag till det riktigt bra. Inte för att jag någonsin misslyckas men vissa dagar överträffar man sig själv lite grand och idag var en sådan dag.
En till synes tråkig fläskkotlett i bit från prisextra a 39 kronor kilot skars upp och fylldes med vitlök och chili. Fettkanten skårades så man fick en liten förnimmelse av fläsksvål. Ett kg kött i 50 minuter på 200 grader.

Till detta en sallad bestående av:
Lite gröna linser, ca två dl kokta som jag hade över från tidigare eskapader. 
En halv gul lök, finhackad.
Fem torkade aprikoser som finhackas till samma storlek som linserna.
Ett paket fetaost.
Två mogna avokado
Några nävar blandad sallad
Saften av en citron
Olivolja, salt och peppar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar